Jak "odimportować" moduł w Pythonie (pythonnet)

0

Hej używam Pythonneta zeby kompilowac kod C# w Pythonie. Niestety gdy zmienie cos w kodzie zrodlowym to zeby go od nowa zbudowac musze zresetowac konsole w Pythonie i od nowa ustalac wszystkie zmienne :( Czy da sie jakos odpiąć moduł / referencje z Pythona? W sensie zeby cofnac komende clr.add.AddReference i from x import *.

1
Tuptuś Tupta napisał(a):

Niestety gdy zmienie cos w kodzie zrodlowym to zeby go od nowa zbudowac musze zresetowac konsole w Pythonie i od nowa ustalac wszystkie zmienne :

Chyba coś robisz źle. Nie masz napisanego skryptu w pytonie, który odpalasz tylko rzeźbisz w konsoli?

1

@UglyMan: Mam napisany ale jest on dlugi i jak chce od nowa miec wszystkie zmienne ktore mialem przed resetem konsoli to musze wybierac konkretne fragmenty kodu i je kompilowac

0

To zrób skrypt z tych kawałków kodu?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1