Desing do oceny:)

Odpowiedz Nowy wątek
2002-09-17 11:32
Micha?
0

Witam!

Wykonałem desing, prosze was o ocene i ewentualnie co powinienem w nim zmienić :)

Desing => http://strefa-delphi.net/desing.gif

P.s Desing nie jest jeszcze do końca gotowy :)

--
Pozdrawiam!
Michał Lipski
http://strefa-delphi.net
GG#: 3742497

Pozostało 580 znaków

2002-09-17 12:49
0

Jeżeli nie jest gotowy to po co dajesz go do oceny?

A tak swoją drogą to fajnie wygląda. Ciekawe jak to będzie wyglądać, jak wypełni się to tekstem...--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

Pomoc do Delphi po polsku. http://www.4programmers.net/f[...]ion=show&id=21335&c=2

Oficjalny kanał IRC serwisu 4programers:
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net


Jest jeszcze jeden błąd :)
Unix is user friendly. It's just very particular about who it's friends are.

Pozostało 580 znaków

2002-09-17 13:19
Micha?
0

Dzięki :-) --Pozdrawiam!
Michał Lipski
http://strefa-delphi.net
GG#: 3742497

Pozostało 580 znaków

2002-09-18 04:50
Marco_99
0

Bardzo ładny !!!
Szkoda że 800x 600.--Pozdrowienia dla całego FORUM !!!

Marco_99

Pozostało 580 znaków

2002-09-18 16:22
Micha?
0

Marco_99 napisał:
Bardzo ładny !!!
&gtSzkoda że 800x 600.

Dzięki :) w przyszłości planuje dostosować też do rozdzielczości 1024x768 :)--Pozdrawiam!
Michał Lipski
http://strefa-delphi.net
GG#: 3742497

Pozostało 580 znaków

2002-09-18 20:06
ZIOMBER
0

ehehehe :) jak dla mnie MNIAM :)

Pozostało 580 znaków

2002-09-18 20:35
Micha?
0

ZIOMBER napisał:
ehehehe :) jak dla mnie MNIAM :)

thx :):):)--Pozdrawiam!
Michał Lipski
http://strefa-delphi.net
GG#: 3742497

Pozostało 580 znaków

2002-09-19 02:03
Matrix(orginal)
0

Bardzo fajny!

Mam pytanie: W czym to zrobiles ? (jaki program ?)-------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)
www.wi-download.qs.pl

Pozdrowienia!!!

Pozostało 580 znaków

2002-09-19 07:18
Micha?
0

Matrix(orginal) napisał:
Bardzo fajny!
&gt
&gtMam pytanie: W czym to zrobiles ? (jaki program ?)
&gt

Dzięki, robiłem w: Paint Shop Pro 7.04 (logo i srebrne nagłówki) i w Photoshopie 7.0
(inne rzeczy) --Pozdrawiam!
Michał Lipski
http://strefa-delphi.net
GG#: 3742497

Pozostało 580 znaków

2002-09-20 02:47
Matrix(orginal)
0

Ok, tak myslalem.

Teraz mam pytanie.... Jak zrobisz zeby to bylo w HTML`u ?
Przeciez to jest w .JPG lub .PSD .

Nie wiem wiec pytam :-) -------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)
www.wi-download.qs.pl

Pozdrowienia!!!

Pozostało 580 znaków

2002-09-20 10:49
Micha?
0

Matrix(orginal) napisał:
Ok, tak myslalem.
&gt
&gtTeraz mam pytanie.... Jak zrobisz zeby to bylo w HTML`u ?
&gtPrzeciez to jest w .JPG lub .PSD .
&gt
&gtNie wiem wiec pytam :-)
&gt

Potem taki gotowy desing tnie sie (dzieli na fragmenty) i wstawia sie taki kawalek desingu do tabelki: ...TD background="rysunek.gif" width="5" height="70"... itd.--Pozdrawiam!
Michał Lipski
http://strefa-delphi.net
GG#: 3742497

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0