[Do webmasterow] Polaczone forum...

2002-05-09 17:04
Administrator

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 2 minuty temu

0

Witam! Ten list jest adresowany do autorow roznych stron o programowaniu. Zwracam sie do Was z propozycja. Miala by ona dotyczyc tego forum, a mianowicie udostepnienia go na innych stronach. Wlasnie musze wiedziec, czy bylibyscie tym zainteresowani. Po zalozniu specjalnego konta mozna by bylo tworzyc rozne "skorki" forum, czyli zmianiac kolory i grafike. Wtedy na swojej stronie podawalbys link - np:

www.4programmers.net/forum/?u=kowal

I w tym momencie grafika forum bylaby wyswietlona wedle Twojego uznania. Otoz laczac forum stanie sie ono jeszcze popularniejsze, a co za tym idzie wzrosnie liczba uzytkownikow oraz postow, czyli forum sie powiekszy. Wam natomiast przyniesie wzrost liczby uzytkownikow... wierzcie mi. A po co na kazdej stronie umieszczac osobne forum skoro mozna miec jedno wspolne?--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

Pozostało 580 znaków

_RFL_
2002-05-09 17:30
_RFL_
0

Trzeba cos za to płacic???--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @ll====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

Pozostało 580 znaków

Imperior
2002-05-09 17:43
Imperior
0

RFL jak ty cos palniesz.... {glowa} :D --Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Imperior

Pozostało 580 znaków

Helper
2002-05-09 17:57
Helper
0

Jestem ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...

Pozostało 580 znaków

Marco_99
2002-05-09 18:15
Marco_99
0

Aż żałuję, że nie mam własnej strony.
Jestem za.
Nie miałem pomysłu na własną stronę, ale to mnie zmotywuje do budowy takowej.
{brawo} {brawo} --Pozdrowienia dla całego FORUM !!!

Marco_99

Pozostało 580 znaków

Sheitar
2002-05-09 18:57
Sheitar
0

Chociaz na mojej stronce narazie jest malo programowania, ale z czasem troche przybedzie, wiec jestem jaknajbardziej ZA.-------[ Delphi 6 Rulez 4 Ever!, przynajmniej do czasu gdy naucze sie C++ :) ]------

Pozostało 580 znaków

_LKS_
2002-05-09 19:02
_LKS_
0

Nie mam wlasnej stronki ale ten pomysl bardzo mi sie podoba :-)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

Pozostało 580 znaków

ZIOMBER
2002-05-09 19:13
ZIOMBER
0

Jeżeli za friko to wchodzę!!!

Pozostało 580 znaków

Osadnik
2002-05-09 19:35
Osadnik
0

OK. Ale co będzie potrzebne?--Delphi 2 , 6 i 5
Ciekawe pomysły i poszukiwanie rozwiązań.

Pozostało 580 znaków

2002-05-10 09:39

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 2 minuty temu

0

Osadnik napisał:
OK. Ale co będzie potrzebne?

--

Wlasciwie to nic - tylko strona WWW... nie potrzebna bedzie obsluga MySQL i PHP...--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

Pozostało 580 znaków

Imperior
2002-05-10 13:30
Imperior
0

Jak na razie to polega na tym, że dajesz info Adamowi o tym i wklejasz link do forum na swoją strone :D :D --Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

Pozostało 580 znaków

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0