[JS] Czytanie z pliku

0

Czy jest możliwe napisanie skryptu w JavaScript, zeby mozna np odczytac cos z pliku lub na niego zapisac ??--Umiem troche, ale nie wszystko :) a na koncu i tak BLUE SCREEN

0

Wątpię...
Można to zrobić w php--S&M

C++ programmer

0

FreeBird napisał:
Czy jest możliwe napisanie skryptu w JavaScript, zeby mozna np odczytac cos z pliku lub na niego zapisac ??

nie na serverze, tylko u ciebie w domciu--__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

Na pewno nie, bo by wtedy mozna było poprzez stronę www kasować komuś pliki na kompie.
Do przechowywania danych służy cookies

0

Na pewno nie, bo by wtedy mozna było poprzez stronę www kasować komuś pliki na kompie.

a nie można :-D [???]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1