[JS] FireFox i skrypty z pliku

0

Cześć. Mam w pliku *.js kilka funkcji, które dołączam do strony tak:

<script language="JavaScript" src="funkcje.js"></script>

Potem się do nich odwołuję:

<a href="javascript: mFunkcja(param1)">.....

Pod IE wszystko jest OK, ale w kosoli FF pokazuje się, że mFunkcja jest niezdefiniowana :|

I co mam zrobić, żeby pod FF też chodziło?

0
Juhas napisał(a)

I co mam zrobić, żeby pod FF też chodziło?

...no i zastanow sie skad ktos ma to wiedziec, wszystkie informacje jakie podales sa poprawne...

0
piechnat napisał(a)
Juhas napisał(a)

I co mam zrobić, żeby pod FF też chodziło?

...no i zastanow sie skad ktos ma to wiedziec, wszystkie informacje jakie podales sa poprawne...

Ale nie działa. Może ktoś sie z czymś takim w FF już spotkał.

0

Toć nawet na 4p tak to jest zrobione i działa pod FF - więc w złym miejscu szukasz problemu.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1