Cięcie PSD i kodowanie do HTML & CSS

0

Kupiłem sobie taki kurs, gość w internecie ma taki sam kod jak ja, ale nie wiem czemu jemu to w przeglądarce wyśrodkowało, a mi nie chce, jedynie program Dreamweaver CS6 pokazuje, że ten div jest na środku, lecz w przeglądarce to innaczej wygląda... Nie wiem o co chodzi...

index.html:

<!doctype html>
<html>

<head>

<title>Str1ona testowa...</title>
<meta charset="utf-8" />
<meta name="description" charset="Strona testowa w której się uczę kodować strony..."
<link href="styl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

</head>

<body>

<div class="wrapper">

<header id="góra">

	<div id"logo">
    
    	<img src="images/logo.png" />
    
    </div>
    
    <br class="clear" />
    
    <nav>
        
    	<ul>
    		<li><a href="#" title="Home">Home</a></li>
        	<li><a href="#" title="Our services">Our services</a></li>
        	<li><a href="#" title="References / Works">References / Works</a></li>
        	<li><a href="#" title="Carrer">Carrer</a></li>
       		<li><a href="#" title="Contact us">Contact us</a></li>
    	</ul>
        
    </nav>
    
</header>

</div>

</body>

</html>

styl.css

@charset "utf-8";
/* CSS Document */

body, html {
	margin: 0 0 0 0;
	position: relative;
}

.wrapper {
	width: 300px;
	margin: 0 auto;
	position: relative;
}

.clear {
	clear: both
}
1

Niemożliwe. Sprawdziłem u siebie i działa. Moze cssa źle zalinkowałeś?

2

No panie, ale zamknij ten znacznik meta!

0

Kurde... Specjalnie wycinałem kod dla tego forum, myślałem, że coś w programie poprzestawiałem, a to taki szczegół. Dzięki wielkie za pomoc, od wczoraj nie mogłem sobie z tym poradzić i praca stała...

0

To Dreamweaver jest aż tak beznadziejny, że Ci nie pokazuje takiego błędu? :/

0
dzek69 napisał(a):

To Dreamweaver jest aż tak beznadziejny, że Ci nie pokazuje takiego błędu? :/

Nie pokazuje mi, a jest potrzebny mi do pracy...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1