podyplomówka z .NET

0

Hej,
jak to jest z tymi podyplomówkami? Chodzi mi konkretnie o programowanie.
Wiem, że nic nie dorównuje godzinom spędzonym stricte na kodowaniu, ale zastanawiam się czy takie podyplomówki mają sens. Widziałam np. na PW podyplomówkę z Javy EE, więc jakby eee.. starocie.
Myślę konkretnie o: http://www.ipi.edu.pl/studia-[...]ogramowanie-na-platformie-net

Obecnie piszę w Javie, jestem ciekawa C#, a nie mam wykształcenia kierunkowego i stąd ten pomysł. Nie pracuję w IT, a powoli ku temu się szykuję. Algorytmy i struktury danych regularnie ćwiczone na leetcode.

3
  • Wyszukiwarka na słowo "core" wypisałą 0/0 wyników. <- mam nadzieje ze bedize core a nie net 2.0
  • "Poznają tajniki nowej technologii WPF (znanej również jako Avalon)" <- WTF? brzmi strasznie xD

Szcezrze jsli komerycjne programujesz w Javie to sie gowno nauczysz na uczelni. Jak dla mnie ludzie zastanwiaja sie czy studai to IT maja sens, wedlug mnie to mily dodatek. Ale podyplomowka z IT xD z PROGRAMOWANIA to dla mnie joke straszny joke. Jeszcze moze jakby to z jakis sieci bylo ale i tak watpie by na uczelni uczyli najnowszych trendow. Jak dla mnie szkoda kasy i czasu, juz lepiej zamiast 1 semstr oplacic to za ta kwote wykupic sobie materialy do szkolenia :)

2

WPF, WCF, HTML5, ASP.NET MVC
Doskonały zestaw technologii na 2010 rok, sporo softu się w tym jeszcze utrzymuje, więc pracę się znajdzie.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0