You don't have permission to access /add_article.php on this

0

Forbidden
You don't have permission to access /add_article.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

na http://4programmers.net/add_article.php?cat=9 czyli pogranicze artykuly

0

mi zadziałało normalnie - moze uzywasz jakiegos slowa z tych "złych" albo cos z zalacznikiem?

0

flabra - po grzyba ten wątek skoro wyjaśniłem sprawę na gg?

0

na gg jakoś równolegle z wklejaniem tego cie meczylem. co do magic wordsow. owszem art z pogranicza, o linuksie i administracji. chown, chmod, passwd, shadow , su i inne są tam na porządku dziennym

0

Jak masz siły, to napisz jako moder w imieniu 4p do ladmina dmk co by coś z tym zrobił, bo to jawna kpina - niech wyłączy to dla 4p czy co :[ mam już ich po dziurki w nosie

0

Zastanawiam się czy ten admin to taki paranoik, że na wszelki wypadek uniemożliwa wpisanie czegokolwiek co w *niksach chodzi, czy może nie umie prawidłowo serwera skonfigurować, więc przyjął taką metodę jako najłatwiejszą?

Pewnie walnął find / -perm +77 > zakazane_slowa
Plus jeszcze jakieś...

Chyba trzeba w dziale PHP na liście hostingów dopisać przy dmk "utrudnienia dla stron o tematyce uniksowej"

//good idea - M

0

No pytalem sie kiedys czy mozna odblokowac dla naszej strony, ale odpowiedz byla negatywna (zbytnie niebezpieczenstwo wlamu).

0
Adam Boduch napisał(a)

(zbytnie niebezpieczenstwo wlamu).
To niech ladmin kupi se w helionie książkę do linuxów i poczyta jak bez takich dziwactw zadbać o bezpieczeństwo serwera.

Adam, może użyj swych znajomości i załatw ladminowi zniżkę na taką książkę... :/

Jawna kpina.. dlaczego inne serwery są bezpieczne bez takich utrudnień? Ośmieszają się tylko...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1