Bład ju?ż przy starcie...

0

Dzień 21.07.2003. Właczam http://www.4programmers.net - a tu... wielokrotnie powtarzajacy sie błąd w linii 20... polecam poprawić :-/

Jest to błąd wystepujący przy najechaniu strzałką na blok "Programowanie"... sprawki z kursorem... jeszcze raz polecam poprawić... :-/

Lofix... Vogel... sprawdźcie to property cursor, bo jak byk, jest ten Error on page w wierszu 20... [glowa]

0

o czym ty mowisz / piszesz?

0

Lofix... najedź sobie w bloku programowanie, chociażby na "Delphi" i patrz co sie dzieje z przegladarką(np. IE) - Error on Page... po debugowaniu wychodzi ze jest błąd w wierszu 20 - nie może czytać własności cursor... 8-0

Jeśli jeszcze nie ujrzałeś błedu, to obserwuj pasek statusu, przy najeżdzaniu na kolejne pozycje bloku Programowanie na stronie głównej... [diabel]

0

Ja nie widze żadnych nieprawidłowości.

0

Jeśli takowych nie ma... a mi juz 3 przeglądarki IE pokazują ten błąd, to albo one są porąbane, albo Coyote nie działa pod każdą przeglądarke... osądźcie sami... [niewinnosc]

0

yyy już wiem w czym dowcip :-) [hurra] [hurra]

baaaaardzo śmieszne :-*

ale ja dzis nic nie piłem (zmartwiłem?).

Wszędzie mam napisane zamiast Error, "GOTOWE"

prawdopodobnie to te słońce tak na ciebie działa.kub też twoj IE nadaje sie na drzwi do lasu

Zmien lekarza, ten cie oszukuje....

0

Dobra przy Netscape jest to samo... jesli jesteście takimi debeściackimi developerami, to powiem w czym rzecz lofix - gdy przejeżdżasz myszą nad pozycjami bloku "Programowanie" to nie mozna odnaleźć kursora łapki... czyli albo jest źle podana nazwa, albo ścieżka, stąd tez jest błąd dla property cursor... sprawdź - w innych blokach pojawia sie ta "łapka" a gdy najeżdżasz an pozycje bloku "Programowanie" to jej nie ma, a debbuger pokazuje błąd... jesli Twoja przeglądarka nie pokazuje Ci błędu lofix, to oprzyj sie na wzroku i popatrz, że kursor się nie zmienia i spójrz w kod strony i popraw... odpowiedz, jak Ci poszło... [cya]

0

http://lofix.no-ip.info/supererror.jpg

Gwoli ścisłości... kuros znajdywał sie na linku DELPHI i jak widać zadnych błędów

0

Kursorem miała być łapka, ale jej nie ma - kursora właściwego brak... debbuguj, a przekonasz się, że po prostu jest źle okreslony, bo przeglądarka(żadna) nie jest w stanie go odnaleźć...

0

Poniewaz błąd wystepuje TYLKO u Ciebie, wiec wina (bład) lezy po stronie twojej przegladarki....Temat uwazam za zamkniety

/* U mnie także jest rączka i żadnych komunikatów nie mam. Sprawdź lepiej u siebie. - m. D. */

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1