SMTP ... ?

0

Jak przy pomocy TSMTP wysłać poćztę z polskimi znakami ?
Wiem jak wysłać pocztę, ale 'ę ó ą ś ł ż ź ć ń' ? hmm... {hello}

Dzięki !

0

wiem ze to bylo cos takiego

nmsmtp1.charset = 'iso-';

ale nie wiem ktory iso- bo to byl 8 coś tam, musisz to sam znaleźć - mi tez to jest potrzebne wiec jakbys wiedzial to napisz tu tę nazwę iso-cośtam (numer)--

0

zapewne iso-8859-2 - bo to jest encoding z polskimi znakami--Pawel

Delphi6

0

troche nie na temat sie spytam, ale jaki jest znacznik kodowanie Windows z polkimi ogonkamii? (bo jest jeszcze taki drugie kodowanie:)) :P --Vroc
&ltDelphi Knight&gt

0

Chodzi Ci chyba o windows-1250?--Pozdrawiam {hello}

0

Dzięki ! :P

0

Chciałem powiedzieć
Dzięki {browar}

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0