Komponent z ... ?

0

Czy moze ktos mi powiedziec, bo mam dosyc szukania :p jaki kompnent uzywaja <font color="darkred">FrontPage czy OutlookExpress </span>(oczywiscie nie chodzi mi o <font color="red">zamiennik</span> w stylu SuperTWebBorwser [niewinnosc] ) ze mozna po nim pisac teskt roznego rozmiaru i kroju jak i wstawiac "na goraco" obrazki ktore np. mozna powiekszyc.. Wiem ze to juz bylo ale jak na razie nikt nad TYM problemem MOCNO sie nie zainteresowal ;-)

0

Czy tobie sie wydaje, ze microsoft pisze w delphi i sciaga z sieci rozne komponenty?

Zblizony efekt mozesz uzyskac w TRxRichEdit, ale nie ominie cie troche kodowania. Sam komponent i potrzebne info znjdziesz na <url>www.torry.net</url&gt;

//Byla tez jakas opcja do TWebBrowser, ktora wlacza tryb edycji

0

Czy tobie sie wydaje, ze microsoft pisze w delphi i sciaga z sieci rozne komponenty?

Ehh wiedzialem ze ktos sie doczepi wiem ze microsoft nie pisze komponentow pod delphi bozeee... Myslalem ze chociaz jest jakis zagubiony OCX :D ktorego np. nie zauwazylem i jest do wykorzystania ...
Ale i tak dzieki ... :p

0

Uzywaja tego co ma TWebBrowser (Outlook Express i FP <font color="red">Express</span>), na 4p był mój przyklad jak przełączyć TWebBrowsera w tryb edycji.

0

Uzywaja tego co ma TWebBrowser (Outlook Express i FP <font color="red">Express</span>), na 4p był mój przyklad jak przełączyć TWebBrowsera w tryb edycji.

SUPER, jak tylko znajde stawiam OGROMNE piwo [browar] :-D DZIEX

0

http://4programmers.net/download.php?id=1051

[dopisano]

Trzeba było poszukać w serwisie... to leży od dłuuugiego czasu.
Szkoda że wyszukiwarka nie najlepiej działa.

0

;-( chlopie KOCHAM CIE ;-| az sie wzruszylem... Szukalem tego 2 miechy ;-| ;-| i nareszcie ;-| dziekiiiiiii [browar]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0