Mediaplayer i pewien klopot...

0

Sobie normalnie, formalnie przerobilem program jakiegos kolesia, ktoremu duzo pomogles(ty, adamie boduchu 8&gt). wszystko bylo oki, do pewnego momentu, gdy dodalem komponent vumeter. z nim samym nie mam klopotow, ale , uwaga, GDY PORUSZAM KURSOREM NAD PANELEM (tym do przesuwania formy) WYLAZI BLAD "no mci drives open". w procedurze "on mouse move" panela NIE WPISANE JEST NIC O MEDIAPLAYERZE. co robic? to za duzo kodu, zeby pisac od poczatku, a vumeter to fajna, i bajerancka rzecz, nie chce z niej rezygnowac...

--


The best of lamers:)
-pB_No-

0

Podaj maila to pogadamy!--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].
Napisz!

0

Dostaniesz i maila, i plik samowykonywalny (projekt jest za duzy). Jak bedziesz chcial projekt, to powiedz

ps.
sorry wszystkim, ze tego posta wyslalem dwa razy.
jako sto sie tak zlozylo...

--


The best of lamers:)
-pB_No-

0

no ludzie, pomozcie! tyle ludu czyta mojego posta, i nikt nie zna odpowiedzi?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0