MediaPlayer

0

cze ludzie mam prosty odtwarzacz AudioCD... tzn po wloazeniu CD do czytnika wybieramy odpowiedni naped i na liscie ladnie wyskakuje nam lista plikow Audio... wszystko ladnie wystko pieknie tylko gdy nacisne PLAY to leci mi TYLKO pierwszy kawalek ale jak bym chcial odtworzyc 4 to zapomnij nie da rady :\ co robie zle :\ ?! hel me

0

Użyj sobie lepiej biblioteki

 BASS.dll

:-) bo MediaPlayer wolnty jest:P

0

mozna troche wiecej informacji bo jzu dawno nie robilem w builiderq malo czasu i checi ale ostanito cos mnie tknelo... co to za biblioteka i jak to sie je ?:D

0

Tam jest wszystko opisane: http://www.programuj.com/artykuly/cpp/bass.php

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0