Czcionka nie chce mi się ładować

0

Hej,

mam problem z ładowaniem czcionki. Mam ją wrzuconą na serwer i działa na nim bo mogę po ścieżce sobie ją pobrać z serwera. Więc nie mam żadnej literówki.
Próbuję pobrać przez @font-face ale nie działa mi i już sam nie wiem dlaczego. Pomocy!

@font-face { font-family: RawsonProSemiBoldIt; src: url(http://img.hihotel.pl/RawsonPro-SemiBoldIt.otf); }

<p style="margin-bottom: 0; font-size: 14px; font-family: RawsonProSemiBoldIt; "> Twoja rezerwacja jest potwierdzona</p>

Jakbyście wiedzieli jak pobrać liniowo od razu czcionkę to też bym nie pogardził takim wzorem.

0
  • Co pokazuje ci konsola przeglądarki?
  • Co to znaczy pobrać liniowo?
0
Patryk27 napisał(a):
  • Co pokazuje ci konsola przeglądarki?
  • Co to znaczy pobrać liniowo?

Konsola mi wywala to:

Zablokowano żądanie do zasobu innego pochodzenia: zasady „Same Origin Policy” nie pozwalają wczytywać zdalnych zasobów z „http://img.hihotel.pl/RawsonPro-Medium.otf” (brakujący nagłówek CORS „Access-Control-Allow-Origin”).

A liniowo chodzi mi o to żeby nie robić font-face a w tagu wszystko mieć

1

Konsola mi wywala to: [...]

No i doskonale, w takim razie już wiesz co wpisać w Google :-)

chodzi mi o to żeby nie robić font-face a w tagu wszystko mieć

Nie jest to możliwe.

0

Teraz już tak tylko muszę wyczaić gdzie to dodać.

Dzięki

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1