[php] is_dir() pod linuksem

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-16 20:12

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0

witam,
zna ktoś sposób na is_dir() żeby na serwerach linuksowych działa poprawnie, bo na razie zawsze funkcja zwraca false?

Pozostało 580 znaków

nav
2006-11-16 20:30
nav

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 1 miesiąc temu

Lokalizacja: Warszawa

0

Przekaż do tej funkcji ścieżkę bezwzględną - realpath().


utf-8 rlz! ٩(ಥ_ಥ)۶

Pozostało 580 znaków

2006-11-16 20:43

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0

dzięki, działa... [browar]

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0