Problem z dostępem do katalogów na home.pl

0

Czytam tutaj o kłopotach z Laravel na home. Dawno nie używałem hostingu ale teraz muszę.
Stworzyłem nowy projekt ( L 5.8 ) dałem composer dumpautoload, composer install i wgrałem na ftp.
W panelu home ustawiłem na katalog public

i

Warning: require_once(/homepl-app/vendor/symfony/polyfill-php73/Php73.php): failed to open stream: No such file or directory in /homepl-app/vendor/symfony/polyfill-php73/bootstrap.php on line 22

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepl-app/vendor/symfony/polyfill-php73/Php73.php' (include_path='.:/:/usr/local/php72/lib/pear') in /homepl-app/vendor/symfony/polyfill-php73/bootstrap.php on line 22

lub jaki hosting ktoś z Was ma sprawdzony?

3

Katalog vendor ma mnóstwo plików. Jesteś pewien, że wszystkie skopiowały się na hosting? Wygląda na to, że nie. Spróbuj skopiować jeszcze raz, pamiętając oczywiście o odpowiednich uprawnieniach na katalogi.
Dobra metoda na problemy z takim kopiowaniem to spakować cały projekt, przesłać spakowany i rozpakować go na hostingu.

0

spróbuję tak zrobić.
uprawnienia na jakie katalogi powinienem zwrócić uwagę...?

1
john_doe napisał(a):

spróbuję tak zrobić.
uprawnienia na jakie katalogi powinienem zwrócić uwagę...?

Uprawnienia?

Po prostu nie wysyłaj plików na server pojedynczo, tylko spakuj do *.zip, wyślij ten plik i wypakuj go na serverze, np poprzez ssh.

0

jak. laravel to nie hostung tylko VPS

0

@chomikowski: A czemu tylko VPS?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1