Utrzymanie sesji

Odpowiedz Nowy wątek
2015-01-28 17:00
0

Czy da rade napisać taki skrypt w PHP:
otwiera przeglądarke>>loguje się na daną strone>> przechodzi na tej stronie do odpowiedniej podstrony? Czy bedzie problem z cookies?

edytowany 1x, ostatnio: jerzyktos, 2015-01-28 17:06

Pozostało 580 znaków

2015-01-28 17:05
1

hehehehe lol, ja to widze tak, znaczy post moimi oczyma => czy da se zrobic takie cos, wchodze do garazu, otwieram auto odpalam je, a najlepiej jakbym otwieral garaz na koncu i czy bedzie problem z silnikiem??

cooo??? przeczytaj to co napisales ze 3 razy i powiedz co zrozumiales, bo ja nic :)

racja :D poprawilem, ale lepiej brzmi tak=> odpalam silnik>wyjezdzam samochodem>> otwieram garaz - jerzyktos 2015-01-28 17:07
Przeczytałem pierwszą wersję postu i @jerzyktos mam poradę - zmień dilera :D - dzek69 2015-01-28 17:10

Pozostało 580 znaków

2015-01-28 17:12
0

PHP nie jest od otwierania przeglądarki.
Wprawdzie możesz poprzez php uruchomić NA SERWERZE (nie u kogoś w komputerze) jakiś program, ale nie zrobisz tam żadnego logowania już.

Do takich rzeczy musiałbyć użyć połączenia własnego dodatku do przeglądarki (instalowanego lokalnie) i jakiegoś programu, który wg jakichś warunków otworzy stronę.

A może spróbuj opisać co ty chcesz zrobić innymi słowami? Może bierzesz się do swojego pomysłu od złej strony?


Pozostało 580 znaków

2015-01-28 17:18
0

Chcę napisać program który uruchomi przeglądarke, wejdzie na kilka podanych stron, na tych stronach przejdzie na wybrane podstrony, ale najlepiej aby zrobil to w tle, a przeglądarke pokazał mi jak skonczy.

Pozostało 580 znaków

2015-01-28 17:23
0

sa dwa wyjscia, uzyc curla i preparowac zapytania lub uzyc jakiegos narzedzia do testow automatycznych, ktore zapizze ruchy i bedzie je powtarzac

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0