curl Inteligo pobranie historii rachunku

0

Witam. szukam porady, bo nie wiem jak to uzyskać. Chciałbym pobierać historie rachunku z Inteligo.
Używam do logowania, latania po całej stronie curla. I jest OK. Wszystko działa, nie chce parsowac całej strony, wybierając każdą strone wyników historii, a uzyc tego pobierania plików excelowy,html, xml.

Jak to rozgryć?
Normalnie wysylany jest formularz,a potem otwiera sie oienko z zapisem pliku. Wysylane sa z tym istotnych pol takie wartosci:
[fields_search-selected_acc] => numer_konta
[fields_search-date_range-since] => 2001-01-01
[fields_search-date_range-to] => 2013-06-03
[format] => xls

no i inne jak sid itp

Co zrobić, curlem, by pobralo mi ten plik i zapisało., gdy probboje zapisac co mi zwraca curl, to wychodzi ze to tresc strony.

0

udalo mi sie tylko ze pobiera historie z domyslna data :/

0

Podpowiem Ci:
Żeby pomóc rozwiązać Twój problem trzeba:

  • mieć konto w inteligo
  • napisać już wszystko inne (logowanie itd), co Ty napisałeś

Dam odciąć sobie wszystkie palce i jedno ucho, że nie znajdziesz tu osoby, która spełni te warunki - więc zostaje Ci ułatwić trochę i podać swój cały dotychczasowy kod + liczyć, że ktoś ma inteligo (i przeanalizuje czy Twój kod to nie trojan ;))

0

Konto Mam, logowanie działa, i za jakies 30 minut zamieszcze kod, no niech strace :)

0

Ale to MY mamy mieć konto i kod, żeby Ci pomóc -.-

0

Tu macie link do skryptu, Ci co wiedza oc ochodzi , nie trzeba duzo tlumaczyc.
Jak pobrac historie rachunku.
Autor skryptu zacial sie w miejscu pobierania, ja tez niemoge, dzialalo i teraz nie dziala.
http://forum.php.pl/Inteligo_i_php_t188203.html

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1