Wątek przeniesiony 2020-11-08 22:46 z Kariera przez cerrato.

Tink - praca, opinie

0

Cześć,

Jestem nowy na forum, witam wszystkich.

Mam pytanie dotyczące pracy w firmie Tink (https://tink.com/). Czy ktoś pracował, pracuje? Jakie są Wasze opinie?
Przyznam, że znalazłem kilka bardzo nieprzychylnych w internetach i chciałbym dowiedzieć się czegoś z "pierwszej ręki". Oczywiście chodzi o biuro w Warszawie.

Pozdrawiam serdecznie.

0

Zespół „integracyjny”, praca polegająca na reverse engineeringu API

0
Charles_Ray napisał(a):

Zespół „integracyjny”, praca polegająca na reverse engineeringu API

Dzięki za odpowiedź. Czy możesz coś napisać o atmosferze w pracy, managemencie itp?

0

@0xmarcin: Co masz na myśli? Czy masz jakieś doświadczenia z tą firmą?

0

Podbijam - pracuje ktoś tam?

0

podbijam, ktoś, coś ?

0

Ja pracuję w TInk. Ponad rok.
Krótko streszczę, że Polski oddział się znacząco powiększył. Głównie biuro w Warszawie, ale są też ludzie z Krakowa i zdalnie.
Są zespoły integracyjne, ale nie tylko. Jest co robić. Głównie Java. Atmosfera jest w porządku.
Ja pracuję jako java dev, najpierw w zespole integracyjnym a potem w agregacyjnym.

Coś odpowiem jak trzeba.

0

Odkopuję. Jak opinie? Ktoś może przy paymentsach robi?

0

bump, ktoś jakieś opinie?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1