Praca to praca, a microblog to też praca - złe tytuły

9

Cześć, widzę że development ruszył ostro z kopyta, widzę ze pojawiły się tytuły jakby ktoś nie wiedział że forum to forum. szkoda że microblog to praca, a praca straciła belkę

Screenshot 2023-09-01 105003.pngScreenshot 2023-09-01 105103.pngScreenshot 2023-09-01 105201.png

2

Te tytuły to chyba przez przypadek dodane? W sensie, po co na grubo pisać Forum w takim miejscu jak kilka milemetrów wyżej jest breadcrumb.

1
KamilAdam napisał(a):

Cześć, widzę że development ruszył ostro z kopyta, widzę ze pojawiły się tytuły jakby ktoś nie wiedział że forum to forum. szkoda że microblog to praca, a praca straciła belkę

Poprawiłem.

2
several napisał(a):

Te tytuły to chyba przez przypadek dodane? W sensie, po co na grubo pisać Forum w takim miejscu jak kilka milemetrów wyżej jest breadcrumb.

Forum w adresie
Forum w breadcrumbie
Forum nagłówek
Screenshot_20230901-174808-955.png

4

Tytuł strony zjada mi hamburgera :-(
Screenshot_20230901-192113-554.png

2

#dobrazmiana

2

Tytuły wątków stały się czarne

Aż myślałem że mi się jakiś css nie ładuje

0

prawie czarne, bo devtoolsy pokazują #333, ale i tak są moim zdaniem za ciemne.

Screenshot 2023-09-02 at 12.49.33.png

można by go trochę poszarzyć ( #555 ):

Screenshot 2023-09-02 at 12.55.49.png

Albo dać ten sam kolor, co tytuły wątków #5e7813 :
Screenshot 2023-09-02 at 12.53.14.png

2

Sugerowałbym jednak nie — ten sam kolor, co linków, sugeruje niepoprawnie „linkowość” tematu, a obniżanie kontrastu wpływa negatywnie na czytelność (przynajmniej dla mnie).

2

Zielony kolor na pewno nie, bo wygląda jak link.

4

Chłopaki się tyle mądrują w działach dotyczących wytwarzania oprogramowania, ale jak przychodzi co do czego, to pełno bugów i wszystko na produkcji testowane xD wstydu nie czujecie?

1

Pewnie to ma związek z zaleceniami dot. SEO. Wcześniej tytuł wątku był linkiem, teraz nie jest. Nie wiem czemu link był zły.

3
tmk3 napisał(a):

Chłopaki się tyle mądrują w działach dotyczących wytwarzania oprogramowania, ale jak przychodzi co do czego, to pełno bugów i wszystko na produkcji testowane xD wstydu nie czujecie?

Możesz podlinkować te wątki, w których właściciel forum pisze coś na temat wytwarzania oprogramowania?
Czekam 24h.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1