[b4p] Bledy

0

No to moze ja zaczne; jak sciagnalem i zainstalowalem to znalazlem juz 2 bledy. Jeden to moze nic wielkiego a drugi moze cos wiecej:

  1. Program nie wyswietla: :-)
  2. Jak sciagam nowe wiadomosci i jak juz sie sciagna i chce jakas zobaczyc to musisie ona rozpakowac i jak w czasie rozpakowania chce zobaczyc inna to pokazuje sie komunikat ze brakuje wiadomosci i czy che ja pobrac i jak klikam tak to wyskakuje taki komunikat: Acces Volatuion at adress....--pozdrawiam PEDROS {hello}
    Delphi6
0

ok dzieki - zobacze co da sie zrobic...

--
Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

dorzuc jeszcze komponent IdAntiFreeze bo od czasu do czasu progs wyglada jakby sie zawiesil

p.s. jak juz ten komponent jest to sorka hehe :)

i jeszcze taki estetyczny bug:
programik sie zwie b4p a w Captionie glownej formy jest b2p :)

i jeszcze szukanie :)
daj AnsiLowerCase (albo AnsiUpperCase) dla wyrazu szukanego i tresci topicow :)
bo jak wpisze "twoj" to nie znajdzie "Twoj"

i jeszcze jeden blad z szukaniem :)
o nim juz pisalem hehe
uruchamiam progsa pierwszy raz, zasysam liste topicow z jakiegos miesiaca
klikam szukaj i jest wszystko ok
wylaczam progsa, odpalam jeszcze raz i jak klikne na szukaj pokazuje sie okno "nowy temat" :(

--
-=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Nie wiadomo który post jest z jakiego działu
--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

Te dwa posty wyżej wysłałem z programu. Gdy nacisnąłem na wyślij to wyskoczyło mi okienko że nie jestem połączony z internetem lub błąd po stronie serwera, a jednak wysłał oba.
Coś z tego co słysze to ten post jest nie aktualnu :D

Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

No i ja jeszcze cos znalazlem:

  1. Jak sciagam posty z np lutego i jak otworze jakis post to pokazuja mi razy 2 te same odpowiedzi.
  2. Do do tamtej mordki :-) to ona pokazuje sie w niektorych postach.
  3. Jak klikne na przycisk sciagnij wszystkie to pojawia mi sie nowa zakladka. Ale jak mam juz zakladke np Lipiec 2002 i sciamam wszystkie to teraz mam dwie takie zakladki
  4. Sciagnalem sobie posty z miesiecy wczesniejszych i jak chcialem zobaczyc jakis post to najpierw nie mogl znaleŹĆ postu. Chcial sie polaczyc (wczesniej wyciagnalem kabel sieciowy) i kliknalem na nie. To postu nie bylo. Jak kliknalem na inny post z tego miesiaca to tez go nie bylo. Ale jak pare razy poklikam na liscie z postami to nagle znajduje posty i je wyswietla :-)--pozdrawiam PEDROS {hello}
    Delphi6
0

Imperior napisal:

Te dwa posty wyżej wysłałem z programu. Gdy nacisnąłem na wyślij to wyskoczyło mi okienko że nie jestem połączony z internetem lub błąd po stronie serwera, a jednak wysłał oba.

jeden z nich usunalem, a o tym bledzie juz dla adama pisalem :P---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Kolejne błędy:
NIe uaktualnia mi postów nawet jak dam sciągnij wszystkie,
W poście [OT]Przeglądarka... pisze że jest 8 odp. podczas gdy było 4, w poście [b4p]błędy pisze że 6 podczas gdy są 2.... wi innych też pokopane jest (nie we wszystkich)

--
Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

No jeszcze cos:
1.Nie wyslwietla polskich znaczkow w tematach postow
2.Moze przydalo by sie aby jak ktos napisze w tresci postu jakis link to zeby po jego kliknieciu otworzyla sie
przegladadarka ze strona
--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

Wez ktos usun jeden z tamtych postow co sie powtorzyly. Sprawdzalem opcje wyslij pozniej. Jak cos napisze i klikne wyslij pozniej to jak chce wyslac pokazuje sie okienko o ktorym wspomnial Imperior. I nie zniknelo wiec kliknalem jeszcze raz i teraz sa dwa takie same--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0