[b4p]

Odpowiedz Nowy wątek
2002-07-09 00:13
BigLama
0

przycisk "nowy temat" nie działa a przycisk "szukaj" służy do wysyłania wiadomoci :D

Pozostało 580 znaków

2002-07-09 11:18
0

??? jak to? wlasnie wysylam z tego programu (v. BETA 3) wiadomosc i wszystko dziala jak nalezy....
--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

Pozostało 580 znaków

2002-07-18 18:26
0

Przy pierwszym uruchomieniu w momencie pobierania tematów: "Access volation ..." (WinXP) :( Przy drugim
bez problemu.
Jak by mógł to zrób, żeby okienka jak np. "O prgramie.." wywietlały się bardziej na rodku ekranu. (u mnie w
rozdzielczoci 800X600 wywietla się fragment w prawym dolnym rogu).
Aaa. Jak tu wstawić emotikonki?
--Pomoc i analiza źródeł wszystko czego potrzebujesz ( no i może odrobinę logicznego myślenia)


Jest jeszcze jeden błąd :)
Unix is user friendly. It's just very particular about who it's friends are.

Pozostało 580 znaków

2002-07-18 18:38
0

I znów to samo, tylko przy kliknięciu na wiadomoci prywatne:
Access violation at address 0046E538 in module 'b4p.exe'. Read of address 00000004.

I jeszcze jedno: mógłby to okienko do wysyłania postów zrobić, żeby nie pojawiało się jako modal? Czasem
chciałbym sprawdzić co było napisane w pocie, a nie mogę przewinšć wiadomoci (to samo jest na stronie :( )
--Pomoc i analiza źródeł wszystko czego potrzebujesz ( no i może odrobinę logicznego myślenia)


Jest jeszcze jeden błąd :)
Unix is user friendly. It's just very particular about who it's friends are.

Pozostało 580 znaków

2002-07-18 18:49
0

To jeszcze jedno :D Właśnie przeglądałem posty które wysłałem przez b4p. Zamiast polskich znaczków wyświetla krzaczki (mam ustawione kodowanie ISO w IE, ale wszędzie indziej pisze się w Windows1250 :( )--Pomoc i analiza źródeł wszystko czego potrzebujesz ( no i może odrobinę logicznego myślenia)


Jest jeszcze jeden błąd :)
Unix is user friendly. It's just very particular about who it's friends are.

Pozostało 580 znaków

2002-07-18 21:35
0

Ale się przyczepiłem :D

Niektóre posty jak wywietlam to pokazuje podwójnie :(
Przydałby się przycisk powrotu jak np. kliknę na link, zebym mógł potem wrócić do poprzedniej strony.

Narazie tyle :D Ale programik mi się podoba. Wygodnie się z niego korzysta, jak go dopracujesz to będzie
super, tylko wtedy spadnie Ci liczba odwiedzin :) (chyba że połšczenie przez b4p też liczy)
--Pomoc i analiza źródeł wszystko czego potrzebujesz ( no i może odrobinę logicznego myślenia)


Jest jeszcze jeden błąd :)
Unix is user friendly. It's just very particular about who it's friends are.

Pozostało 580 znaków

2002-07-21 12:39
0

Dzieki Dryobates za te uwagi. Co do tych Access... to nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Naprawde. Byc
moze jest to tylko na Win XP. Przypominam takze, ze udostepniony jest kod zrodlowy tego programu wiec...
jakby ktos mial ochote to zapraszam do naprawiania bledow.

To z kodowaniem zaraz poprawie.

Jezeli chodzi o emoticoki to jedynym sposobem jest wpisywanie odpowiednich znakow do tekstu.
Bo np. wpisanie : - ) daje taki rezultat: :)
a... ; ) - taki ;)
--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0