[b4p] Pytanie do Adama

0
  1. Jak wysłać przez b4p odpowiedź na pytanie konkretnej osoby (tak jak przycisk Odpowiedz cytując),
    potrzbny jest mi format wysyłanej wiadomości.
  2. Jak prawidłowo powinno wysyłać się posty tymczasowe? Czy liczba sekund, które upłynęły od 1.1.1970
    ma być umieszczona zamiast ON/OFF (czyli opcji wyślij jako ogłoszenie), czy jakoś mam do tego dokleić?
  3. Czy będziesz miał problemy, jeżeli przyślę ci kod b4p edytowany na Delphi 6 Ent. i wykorzystujący
    RxGIFAnimator (jeżeli używasz jakiegoś innego komponentu do aniomowanych gifów to powiedz, mogę
    szybko przerobić kod).
  4. Masz może gdzieś te gify, które są wyświetlane na stronie forum? Bo te dostarczone są troszkę inne i
    mają źle ustawiony kolor przezroczystości (a z forum coś nie mogę ściągnąć ;( )

A jescze coś mi się przypomniało:
5. Czy tu na stronie można gdzieś znaleźć format opisujący przesyłanie postów? (gdzieś to już na forum czytałem)

--
Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

Pomoc do Delphi po polsku. http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=21335&c=2

Oficjalny kanał IRC serwisu 4programers:
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net

0

Troche masz tutaj : www.4programmers.net/forum

Co do b4p to pozwol, ze zajmiemy sie tym pozniej. Na razie jestem zajety przebudowa serwisu do PHP,
tworzeniem encyklopedi Delphi, i wiele zeczy, ktore jeszcze musze zrobic.

Co do RxGifAnimator - moja odpowiedz: nie
--Pozdrawiam!
Adam Boduch &[email protected]&gt
www.4programmers.net

0

SORKI ZE SIE WTRACAM ALE B4P naprzyklad dla mnie jest wazniejsze niz php na serwinie nie mowie ze nie
przydalo by sie ale jak Dryobates wziął sie za B4P to chwala mu za to bo wreszcie bede mial wiecej opcji niz
tylko opowiedz i nowy temat :)
---=-OiDnus-=-
-=-www.erudyta.glt.pl-=-

0

oidnus napisał:
SORKI ZE SIE WTRACAM ALE B4P naprzyklad dla mnie jest wazniejsze niz php na serwinie nie mowie ze nie
przydalo by sie ale jak Dryobates wziął sie za B4P to chwala mu za to bo wreszcie bede mial wiecej opcji niz
tylko opowiedz i nowy temat :)

Liczba osób korzystających z b4p jest znacznie mniejsza niż z serwisu, więc on ma pierwszeństwo :)

Ale nie martw się, prace nad b4p stale trwają (MCKawa dziś przysłał mi trochę pomysłów)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

Pomoc do Delphi po polsku. http://www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=21335&c=2

Oficjalny kanał IRC serwisu 4programers:
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1