visual c++ express 2010

2010-11-22 22:30

Rejestracja: 10 lat temu

Ostatnio: 2 dni temu

0

Mam problem we visual nie pokazuja mi sie pomoce typu co moge wybrac do jakiegos elementu. Chodzi mi oto jak w delphi jest napisz "button1."i po kropce otwiera sie male okienko w roznymi funkcjami do wyboru .Jak moge ta wlaczyc w visual c++ ??

Pozostało 580 znaków

2010-11-22 22:37
Moderator

Rejestracja: 12 lat temu

Ostatnio: 11 godzin temu

0

To jest włączone, ale z najczęściej te kontrolki to wskaźniki do których elementów odwołujemy się przez ->


Pozostało 580 znaków

2010-11-22 22:44

Rejestracja: 10 lat temu

Ostatnio: 2 dni temu

0

wogole nie dziala , a moze jednak w opcjach cos ?? tylko gdzie to wlaczyc??

Pozostało 580 znaków

2010-11-22 23:06
Moderator

Rejestracja: 12 lat temu

Ostatnio: 11 godzin temu

0

IntelliSense powinno działać cały czas, o ile go nie wyłączyłeś.


Pozostało 580 znaków

2010-11-23 00:23
Moderator

Rejestracja: 11 lat temu

Ostatnio: 8 godzin temu

Lokalizacja: Wrocław

0

IntelliSense dla C++ ponoć słabo działa.


"HUMAN BEINGS MAKE LIFE SO INTERESTING. DO YOU KNOW, THAT IN A UNIVERSE SO FULL OF WONDERS, THEY HAVE MANAGED TO INVENT BOREDOM."

Pozostało 580 znaków

2010-11-23 00:31

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 13 godzin temu

0

IntelliSense dla C++ ponoć słabo działa.
IntelliSense dla C++ działa bardzo dobrze, ale dla C++/CLI (a z takim projektem pewnie mamy do czynienia) nie działa WCALE. Niestety, M$ się nie wyrobił w czasie i wypuścił VS2010 z brakiem IntelliSense dla C++/CLI.

Jeśli zależy ci na tym to przejdź na wersję 2008. Tam działało.
Mnie też to powstrzymuje przed przejściem z VS 2008 na 2010.

Pozostało 580 znaków

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0