Menu w stronach www...

Odpowiedz Nowy wątek
2002-05-23 10:28
Micha?
0

Witam {hello} , tym razem pytanie z dziedziny stron www. Jak w stronie www zrobić menu, takie jak np. w normalnych okienkach Windows'a. Chciałbym aby po najechaniu myszką na np. napis: 'O stronie' , wyświetliła się lista podstron, a później, żeby można było wybrać którąś z nich i aby po kliknięciu, wyświetliła się. Jak to zrobić? Proszę o pomoc i jakiś kodzik. Z góry dziękuję --Pozdrawiam!
Michał Lipski
E-mail: [email protected]
http://www.delphi.programowanie.prv.pl
GG#: 3742497

Pozostało 580 znaków

2002-05-23 11:10
Anubis(nie moge sie
0

Do zrobienia tego typu menu polecam uzycie DHTML, kodziku Ci nie podam bo nie chce mi sie za duzo pisac - w kazdym badz razie szukaj na stronach z DHTML

Pozostało 580 znaków

2002-05-23 19:26
Micha?
0

Anubis(nie moge sie zalogowac) napisał:
Do zrobienia tego typu menu polecam uzycie DHTML, kodziku Ci nie podam bo nie chce mi sie za duzo pisac - w kazdym badz razie szukaj na stronach z DHTML

  1. Jeżeli nie możesz się zalogować to spróbuj wpisać login zaczynając od małej litery.
    W moim przypadku gdy wpisywałem Michał nie chciał się zalogować, natomiast gdy wpisałem michał, udało się:)

  2. Wielkie dzięki za odpowiedź ale jeżeli to możliwę, podaj mi chociaż adres strony www gdzie widziałeś menu:)--Pozdrawiam!
    Michał Lipski
    E-mail: [email protected]
    http://www.delphi.programowanie.prv.pl
    GG#: 3742497

Pozostało 580 znaków

2002-05-24 04:19
Matrix(orginal)
0

Ja znam jeszcze jeden sposob na robienie takich zeczy. Mozesz uzyc Macromedia Flash 5, on ma duzo zawansowanych funkcji. Mozesz tam sprobowac to zrobic jezeli go masz. A jak go nie masz to sobie sciagnji Demo ze stronki www.macromedia.com . Jak masz jakies pytania to napisz do mnie. Co do Flash`a zawsze moge pomoc.-------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash 5,

Pozdrowienia!!!

Pozostało 580 znaków

2002-05-24 14:53
Micha?
0

Matrix(orginal) napisał:
Ja znam jeszcze jeden sposob na robienie takich zeczy. Mozesz uzyc Macromedia Flash 5, on ma duzo zawansowanych funkcji. Mozesz tam sprobowac to zrobic jezeli go masz. A jak go nie masz to sobie sciagnji Demo ze stronki www.macromedia.com . Jak masz jakies pytania to napisz do mnie. Co do Flash`a zawsze moge pomoc.
&gt
&gt--
&gt-----------------------------------------------------
&gtDelphi 6, Macromedia Flash 5,
&gt------------------------------------------------------
&gtPozdrowienia!!!

Ok, wielkie dzięki {brawo} {brawo} {brawo} --Pozdrawiam!
Michał Lipski
E-mail: [email protected]
http://www.delphi.programowanie.prv.pl
GG#: 3742497

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0