Program do sciągania www...

0

Witam {hello}
Zna ktoś z was może jakiś b.dobry programik do sciągania całych stron www.

P.s Oprócz Teleport Pro i Offline Exsplorera:)

Kiedy sciągam www, sciaga mi sie tylko index.html (na niektórych stronach)
Proszę o pomoc
Z góry dziękuję za odpowiedzi:)
{brawo} {brawo} {brawo} --Pozdrawiam!
Michał Lipski
E-mail: [email protected]
http://www.delphi.programowanie.prv.pl
GG#: 3742497

0

Chyba pomyliles dzialy :D :D :D . Niech tylko LKS to zobaczy.--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

Ja tylko czekam na dzień, w którym LKS tak się wścieknie, że... Ach te marzenia :-) --Pozdrawiam {hello}

0

juz przenioslem :)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Michał napisał:
Witam {hello}
&gtZna ktoś z was może jakiś b.dobry programik do sciągania całych stron www.

Taaa, nie ma to jak llinuxowy wget :-) . Polecam--Delphi 5

Pozdrawiam

0

WebCopier to jest to :)

0

To jest dobra rzecz do tego. Wejdz tam i sobie to sciagnji. Sam tego uzywalem

http://www.software.hoga.pl/p[...]-----------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash 5,

Pozdrowienia!!!

0

Sorki, ale umieszczałem ten post w pośpiechu, jeszcze raz przepraszam i dziękuję za odpowiedzi:)--Pozdrawiam!
Michał Lipski
E-mail: [email protected]
http://www.delphi.programowanie.prv.pl
GG#: 3742497

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0