Podłączenie TV do kompa

Odpowiedz Nowy wątek
2002-12-29 12:43

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 17 lat temu

0

Mam GForce 2 MX 400 64MB z TVout-em. TVOut ma 6 wejść a nie 4 więc kupiłem też przejściówke. Podłączyłem to wszystko do kupy i nie działa!! Co musze zrobić? Może mi ktoś pomóć? Jakie powinny być ustawienia?

                                                                 Z dołu dziękuję 
                                                                  Odrobie w polu    

[email protected]

Pozostało 580 znaków

2002-12-30 11:14

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

A mógłbyś dokładniej napisać co nie działa. Może w ogóle nie włączyłes Tv-outa. Należy wykonać następujące kroki:

kupić
-przejsciówkę TV-out - Chiche

  • kabel chinche ekranowany

Konicec Chichce wkładamy do TV przy napisie "VIDEO IN" albo w VIDEO. I teraz w komputerze:

panel sterowania - ekran - wlasciwości - zaawansowane - geforce 2mx - Nview - klonowanie - zastosuj

Jeżeli ekran jest słabo widoczny (ale widoczny) należy przestawić z NTSC na PAL D

I wszystko!


Pozostało 580 znaków

2002-12-30 12:46

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 10 miesięcy temu

0

Ok. qmpel kupił ostatni G4 440 64Mb TvOut i dostał taki kabelek, co niby wchodzi w kartę graficzną, ale za ***** nie pasuje nigdzie w Telewizorku. jest tam tesh AV

Pozostało 580 znaków

2002-12-30 14:05

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

To niech se do videa włoży


Pozostało 580 znaków

2003-01-02 14:49

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Ja też dostałem z GeForce 4 kabelek i nie można go włożyć do telewizora bo nietypowe wyprowadzenie. [cya]

Pozostało 580 znaków

2003-01-03 12:12

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 15 lat temu

0

a ja mam GF 3 Ti/450 i tez mam problem
mam wyjscie tv-out na s-video dostalem przejscioweczke na kompozytowe. wiec sobie kupilem 2 chinche kawalek kabelka, podlaczylem do video in na wiideo i nic... moze wiecie gdzie jest opisana dokladniej konfiguraCJA kompa zeby cos pokazywal na tv-out? bo jesli mi sie zdaje to wlasnie tu chodzi o kompa nie podlaczenie
help please


What the f**k is this world running to?

Pozostało 580 znaków

2003-01-03 12:16

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 15 lat temu

0

a tak w ogóle to o jakie nietypowe wprowadzenie wam chodzi?


What the f**k is this world running to?

Pozostało 580 znaków

2003-01-03 12:16

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 15 lat temu

0

a tak w ogóle to o jakie nietypowe wprowadzenie wam chodzi?
bo chyba chinch nie jest nietypowy:)?


What the f**k is this world running to?

Pozostało 580 znaków

Anonim
2003-01-03 14:25
Anonim
0

Ja podłaczyłem kiedyś kompa do telewizora, ale nie obsługiwał chyba tego standardu bo ekran był czarno-biały (tzn. telewizor był kolorowy, ale obraz z kompa wyświetlał na czarno - biało). Razem z kartą był taki krótki kabelek, do którego musiałem jeszce dokupić przejścówkę na dwa chinche.

Pozostało 580 znaków

2003-01-03 14:57

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

Czarno biały ekran jest spowodowany trybem NTSC - należy przestawić na PAL D


Pozostało 580 znaków

2003-01-03 20:38

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 11 lat temu

0

[browar] Ja mam Gf 2 i mam 2 wyjścia s-video i chinch. TV dosyć stary i kupi.łem przejściuówke na euro złacze podłaczam do euro złacza kabalekim z karty chinch i dziwęk kablem mini jack - 2x chinch wpinam to do tv, właczam TV na AV i włączam kompa jak bedzie czarno- biało przestaw ntsc na pal pozdro [cya]

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0