Skąd dostać serwer z PHP??

0

Robię elektorniczną koronikę mojej szkoły tylko, że chcę żrobić ją tek by każdy mógł dodawać swoje wpisy i je [cygaro] edytować.
Przydało by się to zrobić w PHP lub CGI (wolę PHP :-) ) tylko potrzebny mi serwer!!

Ps: Ze względu na to, że założeniem tej kroniki jest brak cenzury (lecz każdy będzie mógł edytować swoje wpisy i dodawać komentarze do cudzych), chciałbym umieścić ją na jakimś zagranicznym serweże w państwie z którym Polska nie prowadzi stosunków dyplomatycznych (tak by w razie czego nie dało się jej wyrzucić).--Sebo +)
(Delphi3)

0

Wejdż na stronę www.omnicron.ca i ściągnij sobie OmniHttpd.
Wtedy twój komputer będzie serwerem. Niestety będzie musiał chodzić 24/7. --S&M

0

S&M napisał:
Wejdż na stronę www.omnicron.ca i ściągnij sobie OmniHttpd.
&gtWtedy twój komputer będzie serwerem. Niestety będzie musiał chodzić 24/7.

Tak, tylko że ja mam kompa raczej w Polsce i jak ktoś umieści w kronice coś co obrazi jakiegoś nauczyciel, albo ucznia &gt&gt ten założy sprawę w sądzie i oczywiście każą mi to wyrzućić, a wolność słowa ucierpi :-[ --Sebo +)
(Delphi3)

0

Zrób dopis że z treść wpisów nie odpowiada właściciel serwera, twórca strony itp. W razie czego zapisuj z jakich IP pochodzą wpisy to jak się ktoś przyczepi za obrazę to ich tam przekierujesz pod tego IP neich sobie dalej szukają :-) --W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.

0

www.host.sk
www.wz.cz
Umieść tam. Podaj złe dane (ciekawe, czy chciało by im się sprawdzać) i tyle.

Ciężko znaleźć państwo, z którym nie prowadzi stostunków dyplomatycznych. Z tego co mi wiadomo to Polska nie ma ambasady tylko w 4 państwach !!! Jedno to wiem, że któraś z Gujan.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

ale tam raczej nikt nie oferuje PHP--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:
ale tam raczej nikt nie oferuje PHP

Jak to nie? PHP + MySQL. Na host.sk sam miałem stronkę.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Dryobates napisał:

&gtCiężko znaleźć państwo, z którym nie prowadzi stostunków dyplomatycznych.

Moze Irak?? Ale wtedy serwer moze wkrotce ulec, hm, uszkodzeniu...--Pawel {Delphi 6 Personal}

Po pierwsze: naciśnij F1

0

Dryobates napisał:
Spin napisał:
&gtale tam raczej nikt nie oferuje PHP
&gt
&gtJak to nie? PHP + MySQL. Na host.sk sam miałem stronkę.

myślałem o tych państwach, gdzie nie mamy ambasady--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Proszę bardzo. Oto państwa z którymi Polska nie utrzymuje stostunków dyplomatycznych. Państw, w których nie ma polskich ambasad jest więcej, jednak ambasady sąsiednich krajów obejmują swoją jurysdykcją te państwa.

-BHUTAN (najbliższa ambasada w Indiach)
-DOMINIKA (najbliższa ambasada w Wenezueli)
-FIDŻI (najbliższa ambasada w Australi)
-KIRIBATI (najbliższa ambasada w Australi)
-MIKRONEZJA (najbliższa ambasada w Australi)
-PALAU (najbliższa ambasada w Australi)
-SAINT CHRISTOPHER-NEVIS-ANGUILLA (najbliższa ambasada w Wenezueli)
-SAMOA ZACHODNIE (najbliższa ambasada w Australi)
-TAJWAN (Polska nie uznaje państwowości Tajwanu - "Republiki Chińskiej" i nie utrzymuje z nim stosunków dyplomatycznych - na wyspie nie ma polskiego przedstawicielstwa dyplomatycznego ani urzędu konsularnego.)
-TONGA (najbliższa ambasada w Australi)
-TUVALU (najbliższa ambasada w Australi)
-WYSPY SALOMONA (najbliższa ambasada w Australi)

Z tych wszystkich państw, to chyba najlepiej byłoby umieścić na Tajwanie ;-)
Tylko jak ty się zarejestrujesz? (znasz chiński?)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0