Wie ktoś jak wyłączyć automatyczne sprawdzanie dysków wymiennych ?
Chodzi mi o wyłączenie tego głupiego pytanie "Co chcesz zrobić z tym typem plików ? ("mieszane", "muzyka", "grafika"...)

Próbowałem z tym :

Wyłączanie automatycznego uruchamiania/odtwarzania
Wyłączenie takich powiadomień oferują przeróżne aplikacje. Niestety, często robią nie mały bałagan w naszym rejestrze. A żeby wyłączyć wyskakujące okienka,

wystarczy mała modyfikacja rejestru.

1. Uruchom edytor rejestru (Start->Uruchom->"regedit").
2. Przejdź do klucza:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer.
3. Na wartości NoDriveTypeAutorun, kliknij prawym przyciskiem i wybierz Modyfikuj.
4. Wedle poniższego schematu wpisujemy nową wartość:
0x1 lub 0x80 - wyłączenie automatycznego uruchamiania na dyskach nieznanego rodzaju
0x4 - wyłączenie automatycznego uruchamiania na dyskach wymiennych
0x8 - wyłączenie automatycznego uruchamiania na dyskach stałych
0x10 - wyłączenie automatycznego uruchamiania na dyskach sieciowych
0x20 - wyłączenie automatycznego uruchamiania na płytach CD
0x40 - wyłączenie automatycznego uruchamiania na ram-dyskach
0xFF - wyłączenie automatycznego uruchamianie na wszystkich nośnikach

ORYGINALNE USTAWIENIE : HEX : 91 DEC : 145

Jeśli chcesz wyłączyć automatyczne uruchamianie na kilku nośnikach, musisz zsumować wartości. Do tego celu może się przydać windowsowski kalkulator w trybie

naukowym z włączonym systemem szesnastkowym (Hex).

Przykładowo: By wyłączyć wyskakujące okienko na ram-dyskach i płytach CD, musisz wpisać 60.

Pamiętaj, że nie zawsze tak jest, więc warto posłużyć się kalkulatorem.

Jeśli chcesz, by na wszystkich nośnikach była aktywna opcja automatycznego uruchamiania, wpisz wartość 95.

Ale to nic nie dało - nie ma wprawdzie auto uruchamiania plików przez windows ale dalej to głupie okienko mi wyskakuje Sad

Ktoś z was wie jak to wyłączyć ? Może jakiś wpis do rejestru znacie który to wyłączy ? :(