Komponent ala FireFox 2.0

Odpowiedz Nowy wątek
2006-10-29 11:54
Kubulek
0

Poszukuję takiego komponentu jak jest w FireFox 2.0

user image

Zaznaczam, że z VirtualTreeView nie chce korzystać.

Możecie mi pomóc ? Dzięki z góry [browar]

Pozostało 580 znaków

2006-10-29 13:10
abc
0

TO rownie dobrze moze byc listbox z ovnerdrawem itd. podejrzewam ze nawet to jest lisbox.


Pozostało 580 znaków

2006-10-29 13:49
0

a ja bym tu wstaił VirtualTreeView


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

2006-10-29 17:33
Kubulek
0

A FireFox 2.0 z czego korzysta, z jakiego komponentu do w/w zastosowania. Czy to ich własne rozwiązanie ?
I czy można ich "sposób" przetłumaczyć na język Delphi ?

Plisss pomóżcie !

Pozostało 580 znaków

2006-10-30 20:20
0

może się ich zapytaj a nie nas - my FF nie pisaliśmy...


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

2006-10-31 20:42
0
Kubulek napisał(a)

z jakiego komponentu
Szczerze wątpię, by Firefox był tworzony na podstawie jakichś komponentów, zwłaszcza, że z tego co wiem to jest napisany w C :].

Kubulek napisał(a)

Czy to ich własne rozwiązanie ?
Firefox jest tworzony przez wielu ludzi, trudno powiedzieć, "czyje to jest rozwiązanie".


Pozostało 580 znaków

2006-10-31 23:05
Kubulek
0

Miesiekd, to może pomożesz i pokażesz jak taki przykład zrobić w VirtualTreeView, bo z tego co ja widzię, to tam można tworzyć rozbudowane gałęzie itemów, ale nie wiem czy można robić zwykłe pozycje z checkbox, podwójną linią w jednym itemie...

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 13:46
0

Pobierz sobie VirtualTreeView, przejrzyj dema - wszystko jest przystępnie przedstawione... Ja swojego czasu zrobiłem na jego bazie listę kontaktów do komunikatora (obsługiwała rożne formaty tekstu, grafiki, itd...), więc nadaje się bardzo dobrze do tworzenia list, a nie tylko drzew.


Program to zbiór zer i jedynek ułożonych tak, żeby denerwować użytkownika.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0