Kolorowy kursor

0

Mam Delphi 5. Jak zrobić kolorowy kursor?

0

A poszukać Ci sie nie chce?? w faq jest!!
Jak załadować z zasobów kursor

poza tym temat chyba do Newbie.

0

Wiem jak załadować kursor z zasobów tylko czy da się go zrobić za pomocą narzędzi D5? Image Editor nie ma takiej opcji. Więc jak to zrobić?

0
jozkan napisał(a)

Wiem jak załadować kursor z zasobów tylko czy da się go zrobić za pomocą narzędzi D5? Image Editor nie ma takiej opcji. Więc jak to zrobić?

Coś kłamiesz z tym Image Editorem przecież potrafi on tworzyć pliki kursorów (.cur), potrafi także tworzyć i edytować pliki zasobów (.res)

0

Tak, ale tylko White and Black

0
jozkan napisał(a)

Tak, ale tylko White and Black

A no faktycznie tylko czarne-białe
Poszukaj jakiegoś programu do robienika kursorów np. Microangelo (niestety płatny ale możesz ściągnąć wersję Trial)

0

Fajny ten Microangelo. Dzięki

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0