Odtwarzacz

0

Cześć. Mam pytanie zrobiłem prosty odtwarzacz plików mp3 oraz plików avi i nie wiem jaką procedurę muszę zrobić, żeby obraz który wyświetlany jest w panelu był wyświetlany w trybie pełnoekranowym.

0

napisz moze z czego korzystales... jesli z komponentu DSPack to jest to bardzo proste..., jesli z innego to jest to na tym forum. Poszukaj.
Pozdr
pepe

0

No korzystałem ze standardardowego MediaPlayera. :)

0

No korzystałem ze standardardowego MediaPlayera. :)

Wymyśliłem w 0,000001 sek.

(może niezbyt eleganckie).
Utwórz sobie formę z panelem na Align:=alClient. Forma ma borderStyle=bsNone i jest zmaksymalizowana. I tyle.

0

No korzystałem ze standardardowego MediaPlayera. :)

Wymyśliłem w 0,000001 sek.

(może niezbyt eleganckie).
Utwórz sobie formę z panelem na Align:=alClient. Forma ma borderStyle=bsNone i jest zmaksymalizowana. I tyle.

to jest rozwiązanie... ale ja polecam wszystkim zamiast systemowego MediaPlayera komponent DsPack, dostępny na stronie:
http://www.progdigy.com/
Tam wszystko co niezbędne jest juz zrobione...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0