TValueListEditor - nie działa i nie kompiluje

0

<font color="red">[Fatal Error] Zrodelko.pas(7): Unit Grids was compiled with a different version of StdCtrls.TCustomListBox</span>

Ładny zonk - TCustomListBoxa nigdy nie edytowałem... Tzn, kiedyś edytowałem ale włąśnie z powodu takich bledow musialem przywrócić oryginał bo nie bede całego VCL od nowa kompilował przez jedną zmianę...
Próbowałem przywrócić pliki przez ponowną instalację poprawek Delphi (mam upd1, upd2 i RTL-upd1 - jesli wyszlo wiecej to pliiiz =) <maślane oczka>). Nic to nie dało (kiedyś mi na coś pomogło :)). Płytę z Delphi mi wcięło (jest 1 podejrzany ;p)...
Nie mam pojęcia skąd ta niezgodność plików? Może update zaktualizował StdCtrls (nawet na pewno), a nie zaktualizował Grids? :( Pomocy :((...

0

;-(
Czemu tu nie ma zasady ze najpierw odpowiada sie na moje posty a potem pisze swoje? :p ...

0

Spróbuj zainstalowac po kolei Update #1 Update #2 RTL update #1 RTL Update #2 i RTL update #3 a na pewno w tedy powinno działac (ja też tak miałem)

0

Spróbuj zainstalowac po kolei Update #1 Update #2 RTL update #1 RTL Update #2 i RTL update #3 a na pewno w tedy powinno działac (ja też tak miałem)

RTL Update mam tylko #1 ;(

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1