Kody nowej wersji Coyote na CVS

0

Umiescilem juz aktualne kody zrodlowe nowej wersji, w tym oczywiscie nowej skorki :)
Zaznaczam, ze nie wszystko musi tam dzialac, bo tez nie jest dokonczone :]

Skrypt nie jest kompatybilny ze starsza struktura bazy danych, gdyz strktura sie nieco zmienila. Umiescilem wiec odpowiednie pliki *.sql zawierajace strukture bazy danych.

Gotowy jest takze instalator, w katalogu /install/install.php ktory powinien gladko zainstalowac caly projekt (testowane). Gdybym pominal jakis plik, czegos nie wyslal na CVS albo byly problemy z instalacja - chetnie pomoge. Prosze pisac.

P.S. Nie wiedziec czemu wyslanych przeze mnie plikow nie widac w CVSWEB :( Nie mozna wiec sciagnac paczki via WWW. Trzeba wykorzystac program CVS.

0

Możesz podać jakie zmiany nastąpiły w bazie?
Rozumiem, że plik update.php nie działa jak zawsze?
Pytam, bo znów ręcznie będę musiał lokalnego kojota [bazę] uaktualniać żeby nie stracić zawartości :/

0

Module cms -> view does not exists

Adam Boduch napisał(a)

P.S. Nie wiedziec czemu wyslanych przeze mnie plikow nie widac w CVSWEB Nie mozna wiec sciagnac paczki via WWW. Trzeba wykorzystac program CVS.

Widać - nie można ściągnąć jako paczki, ponieważ Embraced coś chyba zepsuł. Miał naprawić :-)

//edit:
Trzeba przenieść cms_* do katalogu cms :-)

0

Marooned: masz dostep do bazy na serwerze, czemu nie sciagniesz? :)

tak na szybko, do tabeli coyote_bot dodano kolumne bot_agent (oczywiscie lancuchowa ;))

Na CVS masz strukture tabeli: coyote_theme, coyote_imageset.

Dwa nowe pola w coyote_users: user_theme oraz user_imageset (oba SMALLINT, DEFAULT: 1). Usuniete kolulmny user_desc_per_page oraz user_links_per_page (ta sama tabela). Usunieto user_allownewsletter oraz user_report w tej samej tabeli.

Tabela coyote_pastebin jezeli chcesz miec pastebin :PP

Wszystkie tabele z prefixem download_ ale tego mozesz jeszcze nie tworzyc, bo to tabele do dzialu download, ktory nie jest jeszcze dokonczony.

//dzięki - M

0

EDIT:

jeszcze jedno. w tabeli coyote_config musisz dodac:

DEFAULT_TEMPLATE - ID domyslnego szablonu
DEFAULT_THEME - ID domyslnego stylu
DEFAULT_IMAGESET - ID domyslnego zestawu ikon
MD5_CHECKSUM - mozesz zostawic puste, system sam wypelni

tabele coyote_theme oraz coyote_imageset musisz oczywiscie wypelnic danymi :) znajdziesz w pliku data.sql.

0
nav napisał(a)

Widać - nie można ściągnąć jako paczki, ponieważ Embraced coś chyba zepsuł. Miał naprawić :-)

miau miau i wymiauczal :) dziala juz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1