Wdrazanie nowej wersji

0

Pod adresem http://4programmers.net/coyote-dev mozna juz korzystac z nowej wersji Coyote'a, ktora dziala na obecnej bazie danych. Czyli stary i nowy Coyote korzysta z tej samej bazy wiec prosze ostroznie z testowaniem ;) Teraz pozostaje juz tylko zamienienie plikow, mysle ze dzisiaj sie raczej nie uwine ale jutro albo pojutrze dokonam podmiany plikow, wiec moze wystapic mala przerwa w dostepie do serwisu :)

A miedzy czasie dopieszcze jeszcze ten nieszczesny dzial "Download" :-P

0

Mam nadzieję, że stare skórki będą działać na forum :)

btw Proponuje dopieścić ikonki nad postem :)
//te "Strona www", "PM" etc.

0
nav napisał(a)

Mam nadzieję, że stare skórki będą działać na forum :)

Beda dzialaly... jak ktos je przerobi ;)

nav napisał(a)

btw Proponuje dopieścić ikonki nad postem :)

Ale ktore? Bo chetnie bym zmienil zarowno te prowadzace do profilu, strony WWW jak i te "Nowy temat", "Odpowiedz"... ale nie mam za bardzo pomyslu. Ale jestem otwarty na propozycje :)

0

Pastebin - fajne :)

0

Proba napisania postu kończy się fiaskiem:

PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/forum/posting.php on line 27: Undefined index: mode
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/forum/posting.php on line 262: Undefined variable: topic_first_post_id
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/forum/posting.php on line 435: Undefined index: disable_poll
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/forum/posting.php on line 437: Undefined index: enable_html
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/forum/posting.php on line 438: Undefined index: topic_watch
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/forum/posting.php on line 470: Undefined index: poll_options
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/forum/posting.php on line 481: array_map() [function.array-map]: Argument #2 should be an array
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/forum/posting.php on line 577: array_filter() [function.array-filter]: The first argument should be an array
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/forum/posting.php on line 779: Undefined index: HTTP_X_FORWARDED_FOR
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions.php on line 814: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/error_handler.php:62)

0
Adam Boduch napisał(a)

Ale ktore? Bo chetnie bym zmienil zarowno te prowadzace do profilu, strony WWW jak i te "Nowy temat", "Odpowiedz"... ale nie mam za bardzo pomyslu. Ale jestem otwarty na propozycje :)

Moim zdaniem najbardziej funkcjonalne i intuicyjne było by rozwiązanie z phpbb2

user image

Bo tak jak jest teraz... szkoda gadać.. ani jedna ikonka nie kojarzy sie z jej funkcją :P

0

Marooned: wlaczylem pokazywanie ostrzezen bo mecze sie z przekopiowaniem dzialu Download i to dlatego ;) Ale post powinien sie pojawic, bo ten komunikat mowi ze nie mozna przekierowac strony po prostu ;)

Kooba: mozna pomyslec o takim rozwiazaniu jakie proponujesz :)

0

Widzę, że odpaliłeś moje regexp na nowym kojocie? Co było nie tak wtedy? :)
Ale widzę też, że wymaga poprawki.. nie rozpoznaje np. linków w [] tak jak zawsze zwykłem je podawać. Ale i tak jest o niebo lepiej niż obecnie.
Chociaż jeden minus, kropka na końcu w nowym dodaje się do adresu.. też do poprawki.

0

Hmm... jakie regexpy? Te z metody magic_url()? Nie, nadal sa "zakomentowane" i dzialaj te poprzednie ;) Twoich nie poprawilem, nie wiem co jest.

0

Jak to poprzednie :|
http://4programmers.net/Forum/297808#id297808
http://4programmers.net/coyote-dev/forum/viewtopic.php?p=297808#id297808
chodzi głównie o link:
http://www.example.com<jakis tag="tag">
gdyż to on obecnie często rozwala forum, łączy stopkę do linku etc.
To nie może być ta sama funckcja :)

PS
Na IE wyskoczył mi popup, osobne okno przeglądarki, ale jest puste z ikonką klepsydry, jakby coś się ładowało - co to jest?
Jak klikam prawym to wyskakuje menu od Macromedia Flash. Kolejna rekmama niezgodna z umową? Oj Adam.. weź Ty ich w obroty.

Oglądam na IE te strony, bo na FF mam Linkification i linki mi automatycznie podświetla nawet w czystym tekście.

0

Znaczy nie ze starego Coyote'a, ale te co ostatnio na forum prezentowalem... zreszta - zobacz na FTP parser.php i sie przekonasz :)

Czego to byla reklama? Juz nie powinno byc...

0

no też mi już parę razy popunder wyskoczył (na normalnym coyocie)
przy okazji na IE już normalnie w miarę wygląda ta strona, ale w polu szukaj jak się wpisze za dużo to dalej tło się przesuwa

0

PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581
PHP Notice in file /srv/www/htdocs/web1/html/coyote-dev/include/functions_tree.php on line 337: Undefined index: 4581

A ja mam cos takiego na gorze głównej stronki :(

Moze kolo loga moglabybyc lista ze skórkami(skinami) aby niezalogowani (niezarejestrowani) użytkownicy mogli dostosowac 4P do swoich upodobań

Chodzi mi o cos w stylu jak ma http://www.dobreprogramy.pl/ Pod logiem

----> <font size="4">zmień wygląd</span> <----

//edytuj swoje posty, nie pisz 2 pod rząd - nav

0

Na razie nie ma mozliwosci wyboru skina nawet przez zarejestroanych userow... wiec nie :)

0

a w przyszlosci [???] [???] [???]

sorko nav nie zauwazylem [wstyd]

0

W sumie nie problem wrzucić do ciacha id skórki... byłbym za.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1