(Szybka) propozycja - zmiana nazwy działu `Inne` na `Inne języki`

3

Taka szybka ankieta, odnośnie tematu który był wielokrotnie już poruszany, ale zawsze przy okazji innych, większych zmian (przez co był ignorowany).

Nawet opis działu Inne zaczyna się dość niejednoznacznie:

Inne:
Jeżeli nie znalazłeś kategorii odpowiedniej do umieszczenia Twojego wątku, być może powinieneś umieścić go w tym dziale. W tej kategorii dyskutujemy o językach Ruby, Perl, Python, Assembler, ColdFusion i innych.

A problemem jest to że ludzie często wrzucają nietypowe wątki do tego działu, nawet jeśli zupełnie nie pasują. Większość staram się, razem z innymi moderatorami, przerzucać, ale nawet teraz po przejrzeniu dwóch stron trafiłem na takie kwiatki jak:
Uruchamianie programu z parametrami
Testowanie przepływu sterowania. (tutaj @olesiowi ręka drgnęła)
Adres bazowy programu (to akurat fajny temat, tylko nie ten dział i tak)
Jak wyliczyć ile czasu wytrzyma bateria ?
http://4programmers.net/Forum/Inne/209202-slownik_ang-pol
Darmowe ikony do użytku komercyjnego
itd.
(chwilowo je zostawiłem w tym dziale na poparcie swoich argumentów, później przeniosę gdzie będą bardziej pasować ;])

No więc, proponuję (i nie tylko ja) zmianę nazwy działu na coś nie kojarzącego sie z Worek na wszystko/Jeśli nie wiesz gdzie dać to próbuj tutaj. Na przykład Inne języki, Inne języki programowania, albo coś w tym rodzaju.

Zachęcam do głosowania w ankiecie, ważna (tylko) na 3 dni żeby chociaż jedna rzecz się tutaj szybko odbyła (bez nadmiernego przeciągania w każdym razie).

1

Inne języki programowania

2

Mowisz - masz :)
Juz teraz po wynikach ankiety widac, ze jest to dobry pomysl. Nie widze, zadnego sensownego kontrargumentu dla tej zmiany. Chociaz moze bardziej pasowaloby Pozostale jezyki programowania? Niewazne. Nazwe zmienilem.

2
napisał(a):

Niewazne. Nazwe zmienilem.
Jak wsio, to wsio ;)

inne.png

0

Co bysmy bez madmike'a zrobili :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1