Godzina w konsoli

0

Witam,

Jest możliwość wyświetlania w konsoli obecnej godziny(tak żeby się odświeżała co sekundę) przy jednoczesnym wprowadzaniu danych przez użytkownika?

Pozdrawiam,
Sandałek

0

Szczerze wątpię. Musiałbyś stworzyć własną aplikację okienkową emitującą konsolę, wtedy może byś coś zdziałał.

0

Próbowałem z wątkami, ale wtedy przy oczekiwaniu na wpisywanie czegoś, przestaje mi odświeżać godzinę;/
A jakby to zrobić przez metody asynchroniczne?

0

Trzeba byłoby napisać własne metody wczytujące tekst z konsoli, które by współpracowały z zegarkiem...

ale to bardzo dziwny pomysł. po co komu godzina w konsoli?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0