Instalator + paker

2002-03-05 08:18
Piasiu
0

Jak zrobić fajny instaltor w jednym pliku który bedzie miał spakowane dane jakimś byle jakim kompresorem i aby można było kontrolować stopień instalcji (rozpakowywania pliku) - i aby nie było żadnej DLLki.--Looknijcie na main Page - głópawa troche ale obleci ;-})

Pozostało 580 znaków

2002-03-05 14:53
dam Boduch
0

Moze napiszesz wlasny? Zobacz artkyl w dziale Delphi o pisaniu instalatorow - moze Ci pomoze...--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

Pozostało 580 znaków

2002-03-05 16:17
-ql-GORTH
0

A ja tam mam taki pomysł po pierwsze znajdź komponent VclZip (ja miałem na płytce z Delphi5 ale był nidorobiony) lecz trze było zmienić kod :) i jak to się zrobi to można taki sobie komponent użyć;
opisać plik (gdzie jest) [katalog gdzie ma być rozpakowany) łądnie to umieścić :) w delphi dodać do plików programu ten zip :) i skompilować :))))))) To wszystko jak coś, to mogę ci powiedziec ale wal na mejla [email protected]

Pozostało 580 znaków

2002-03-05 19:18
ReNe
0

--&gt do Adama...

Ja oglądałem już kiedyś cały ten kutrs robienia instalatorów ale nie mam w delphi tego pliku kompresującego, a jak ściągnąłem go z netu to "wykonywał nieprawidłową operację" :)) czy to jedyny sposób?

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0