INSTALATOR

2002-03-07 16:12
Niezarejestowany
0

Oglądałem już kiedyś ten kurs robienia instalatorów ale nie mam w delphi tego pliku kompresującego, a jak ściągnąłem go z netu to "wykonywał nieprawidłową operację" :)). Czy nie ma innego sposobu zrobienia instalki?

Adam! Może umieścisz ten plik w downloadzie?

Pozostało 580 znaków

2002-03-07 18:44
l-GORTH
0

A może chcesz mój??? wyślę ci z pełnym opisem

Pozostało 580 znaków

2002-03-07 22:02
ReNe
0

CHCE! DZIĘKI!
[email protected]

Pozostało 580 znaków

2002-03-09 08:58
0

ale jaki plik? chodzi Ci o brcc3.exe ?--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

Pozostało 580 znaków

2002-03-10 19:36
ReNe
0

tak, u mnie w delphi go nie ma

Pozostało 580 znaków

2003-01-03 18:42
0

Dlatego ja mam ver enterprise
:-)

Pozostało 580 znaków

2003-01-03 19:37
0

w D7 też jest - dodam, że ściągałem z borland.pl ;)


Powodzenia! No comments, yet!

Pozostało 580 znaków

2003-01-04 10:46
0

Kolego I-Gorth
Czy ja też mogę prosić o Twój instalator z pełnym opisem?
Nie ma to jak uczyc się na przykadzie.
Z góry dziękuję:
[email protected]

[cya]

Pozostało 580 znaków

2003-01-04 20:51
0

Witam
Jak urzyc tego programu ??? kiedy go wlacze to sie pokaze i znika.

Pozostało 580 znaków

2003-01-04 21:15
0

Kolego I-Gorth
Czy ja też mogę prosić o Twój instalator z pełnym opisem?
Nie ma to jak uczyc się na przykadzie.
Z góry dziękuję:
[email protected]

[cya]

Ja tez prosze ;)

Pozostało 580 znaków

2003-01-04 22:13
0

Kolego I-Gorth
Czy ja też mogę prosić o Twój instalator z pełnym opisem?
Nie ma to jak uczyc się na przykadzie.
Z góry dziękuję:
[email protected]

[cya]

A kolega I-Gorth, chyba już tu nie zagląda, ludzie on się oferował z tym prawie rok temu.

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0