Ukryte maile

2002-05-01 00:12
Pedros
0

Wiem ze niedawno pytalem tez o to ale jest nowy miesiac i dobrze by bylo aby kazdy kto wejdzie na formum widzial moje pytnko a brzmi ono tak: jak wyslac maila w taki sposob aby uzytkownik komputera nie zorientowal sie ze cokolwiek zostalo wyslane z jego komputera, Od razu mowie, ze zadne domyslne programy pocztowe nie wchodza w gre.

Pozostało 580 znaków

2002-05-01 09:17
0

No to uzyj komponentow dolaczonych wraz z Delphi - na zakladce FastNet...--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

Pozostało 580 znaków

2002-05-01 10:09
Pedros
0

Juz wiem {brawo} jak to zrobic jeaeli ktos ma jeszcze jakies problemy to moge mu wyslac kod zrodlowy, ktory dostalem od uzytkownika SebaSoft(wielkie dzieki) pomagajacy to zrozumiec

pozdrawiam PEDROS

Pozostało 580 znaków

2002-05-01 12:03
Dover
0

Ja zrobilem taki program bez dodatkowych komponentów. I wysyłał maila po cichu, chyba że użytkownik nie miał podłączenia do inetu, wtedy wyskakiwał mu błąd ;)

Pozostało 580 znaków

2002-05-01 12:49
_LKS_
0

skoro wszyscy sie chwala to ja tez sie pochwale :-)
napisalem program do wysylania anonimowych maili i jak user wysylal takowego maila to najpierw na moje konto byl wysylany list :-)
ale nie powiem co zawieral :P ---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

Pozostało 580 znaków

2002-05-01 14:41
Lofix
0

Pedros podeślij mi przykładzik ze źródełkiem,z góry senks {browar} --DELPHI RULEZ

Pozostało 580 znaków

2002-05-01 15:06
Pedros
0

Nie ma sprawy ale przydal by sie twoj mail
===
pozdrowienia PEDROS

Pozostało 580 znaków

2002-05-01 17:16
Solitary
0

przeslijcie mi zródło takiego programiku ;&gt {browar} --Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko

Pozostało 580 znaków

2002-05-01 22:58
dev
0

Jak można, to ja bym też chętnie prosił o źródełka... Napisałem program do wysyłania maili, ale ciągle zostaje problem z IP, dla modemowca to żaden problem, ale jak ktoś ma np SDI, to już to jest problem.

Pozdrawiam

Devil [email protected]

Pozostało 580 znaków

2002-05-02 12:57
-ql-GORTH
0

Adam ma racje TNMSMTP to ten komponent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (FastNet)

hehe sprawdźcie post wyżej - jak pisze się wizualnie to tamten kod działa :)

Pozostało 580 znaków

2002-05-21 18:32
Michu
0

Rowniez prosze o te zrodlo z gory dzieki {brawo}

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0