Jak stworzyć serwer FTP dla BackDoora

0

Jak stworzyć u uaktywnić w kliencie trojana serwer plików FTP. Tak by można było pliki zaróno ściągać z komputera innej osoby jak i wysyłac swoje pliki na jej komputer hmm...

0

a moze zrób np notatnik albo mp3 player`a ???? hmm... [email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

Lofix napisał:
a moze zrób np notatnik albo mp3 player`a ???? hmm...
&gt
&gt--
&[email protected]
&gtPOZDRAWIAM
&gtDELPHI RULEZ
&gtNIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
&gt:-))

Co do tego to mam już funkcje w trojanie ale nie wiem jak zrobic tego h******** FTR Serwera

0

&gtCo do tego to mam już funkcje w trojanie ale nie wiem jak zrobic tego h******** FTR Serwera

Na zakładce INDY masz TrivialFtpClient i TrivialFtpServer czy cus takiego.
Możesz też przesyłać pliki przez gniazdka.--__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

trivial jest bardzo dobry...ale wtedy serwer bedzie zajmował wiecej kilo..
poza tym sztuką jest zrobić to na gniazdkach (mi sie ni eudało i skorzystałem z triviala :-) [email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

mi sie ni eudało i skorzystałem z triviala :-)

Może dlatego bo próbowałeś robić sam a nie zainteresowałeś się protokołem FTP--__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

e!M@
Podaj mi swój email to wyslę Ci źródła trojana które mam od kolegi Piechnata z forum.
Jest tam bardzo fajny przykładzik przesyłania plików w dwie strony przez gniazdka.
Niestety ale nie ma w nim komentarzy, ale po pierwszym spojrzeniu naprawdę źródła nie są tak zawiłe jak by się na pierwszy rzut oka wydawało.
Pozdrawiam.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1