http:// w createfrom

0

Witam!

Czy da się odwołać do pliku graficznego już zmodyfikowanego przez inny skrypt?
Taka postać nie działa...

createfromgif("http://.../bandwidthusage.php?userid=#####", "r");

Proszę o pomoc. Z góry dziękuję :)

troche pomieszalem tes kod, bo kestowalem cos innego i zle wkleiłem codziło o: imagecreatefromGIF("http://www.freewebtown.com/community/bandwidthusage.php?userid=473391");</code>

0

powinno dzialac. Widać admin serwera wylaczyl mozliwosc laczenia sie z innymi serwerami.

U mnie działa.

<?
$im=imagecreatefromGIF("http://www.freewebtown.com/community/bandwidthusage.php?userid=473391");
header('Content-type: image/gif');
imagegif($im);
?>
0
nav napisał(a)

powinno dzialac. Widać admin serwera wylaczyl mozliwosc laczenia sie z innymi serwerami.

U mnie działa.

<?
$im=imagecreatefromGIF("http://www.freewebtown.com/community/bandwidthusage.php?userid=473391");
header('Content-type: image/gif');
imagegif($im);
?>

Jesli chcesz uzyc tego tylko do "ukrycia" prawdziwego zrodla pliku, mozesz zastosowac:

header('Content-type: image/gif');
readfile("http://www.freewebtown.com/community/bandwidthusage.php?userid=473391");

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1