[JS] Darmowy Debugger

0

Znacie jakis darmowy debugger JavaScript? Bo niestety tenw IE nie wystarcza - nie moge zlokalizowac bledu w pliku zgniezdzonym :/ W dodatku jest to blad skladni :/

0

w firefox masz wbudowany i to nawet dobry :)

0
nediam napisał(a)

w firefox masz wbudowany i to nawet dobry :)

Tak, ale co ciekawe pewien skrypt w Firefoxie dziala, a w IE 6 nie dziala... Normalnie bym to zostawil (nie lubie IE ) ale to strona konkursowa i beda ja sprawdzac pod IE 6 (tez se znalezli przegladarke ;) ale to w koncu konkurs organizowany przez wydzial rolnictwa :D )


Hmm... poza tym dzieje sie cos dziwnego... Jak chce analizowac plik js w ktorym mam napisane document.write('hi') to mi wywala ze jest blad skladni w lini pierwszej (i ostatniej zreszta :/)

0

Hmm... Wychodzi z tego, że nie ma błędu, tylko IE jest głupi (co zresztą nie jest żadnym odkryciem Ameryki). A żeby napisać coś konkretnego, to tak:
Napisz, co Ci IE wyświetla w tym swoim debbugerze, czy pokazuje błąd, którego być nie powinno, czy też nie pokazuje błędu, a to nie działa. Jeśli to pierwsze, to popróbuj z jakimiś dodatkowymi średnikami albo czym jeszcze innym, a jak to drugie, to chyba nie pozostaje nic innego, jak samemu szukać błędu w interpretacji.

0

Ech ... IE wyswietla ze blad skladni w lini 1 znak 4 :/ I ze w pliku index.html ... ale w plik index.htm jest zagniezdenie do pliku header.js ... a w pliku header.js jest includowanie (poprzez document.write(<script src="xxx">) ) innego pliku wiec recznie bedzie ciezko ;)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1