jak wyswietlic gif-a z innej www

0

Witam jak w PHP wyswietlic na mojej www np gifa z pogoda oraz krotki opis tej pogody z http://pogoda.onet.pl/?

thx

0

nie gadaj, że nie umiesz wstawić obrazka z innej strony... litości!
problemem może być tylko pobranie tekstu z innej www - ale i to było maglowane wielokrotnie (polecam skorzystanie z guzika Szukaj).

0

(...)maglowane wielokrotnie (polecam skorzystanie z guzika Szukaj).

Ja bym bardziej polecił:

GOOGLE: "kurs html"
GOOGLE: "jak hotlinkować" or "hotlinkowanie"

0

a ja bym proponowal zajrzec do zrodla dowolnej strony www z obrazkami :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0