Problem z instalacja Magento Open Source

1

Prosze o pomoc. Po wpisaniu komendy: composer create-project --repository-url=https://repo.magento.com/ magento/project-community-edition w terminalu, wyrzuca mi blad: [InvalidArgumentException]
Project directory "/Users/test/project-community-edition" is not empty.

Co powinnam zrobic? Jestem poczatkujacym programista ,wiec proszę o szczegółowe wyjasnienie, skroty myslowe w moim przypadku nie dzialaja, hahha.
Dzieki za pomoc

4

Nawet nie wiem, o czym piszesz, ale ten komunikat błędu mówi przecież sam za siebie:
Project directory "/Users/test/project-community-edition" is not empty

0

@let_Majka: Udalo mi sie rozwiazac problem, dzieki

0

Root composer.json requires magento/product-community-edition 2.4.3 -> satisfiable by magento/product-community-edition[2.4.3].

używasz composera w wersji 2?
https://devdocs.magento.com/guides/v2.4/install-gde/system-requirements.html

3
let_Majka napisał(a):

@let_Majka: Udalo mi sie rozwiazac problem, dzieki

To nie bądź sobek i napisz, jak problem rozwiązałaś.
Bo ktoś kiedyś wygugla ten wątek po komunikatach błędu i niczego pożytecznego się nie dowie :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1