rowijane menu inaczej działa z symfony

0

Cześć, mam problem z menu rozwijanym. Pierwszy poziom jest poziomy a drugi wyświetla się pionowo jeden link pod drugim itd. Gdy uruchamiałem serwer w xamppie wszystko działało tak jak chciałem, ale przenoszę na symfony i tam już nie działa dobrze. Problem jest w rowijaniu, gdy myszka jest pod menu w tym miejscu w którym powinnno być wyświetlane podmenu to teraz mi się to rozwija


nav ul{
   list-style-type: none;
   width:100%;   
   li{
       float:left;
       width:180px;           
     background:rgba(255,255,255,0.9);
       height:100%;

       ul {
           position:relative;
           transform:scaleY(0);
           transform-origin:top ;
           width:100%;
           transition:0.4s ease-in-out;
           li{
               width:100%;               
           }

       }

       &:hover{
           ul{
               transform:scaleY(1);    

           }
          >a{              
               &:after {
                   background: #b20; 
                   width:100%;
                   left:0;
               }
           }  
       }

       a {
           display:block;
           width:100%;
           height:100%;
           text-decoration: none;
           transition:0.4s ease-in-out;
           color:#006;

           &:after{
               transition:0.4s ease-in-out;
               width:0;
               left:50%;
               height:3px;
               content:"";
               position:relative;
               top:3px;
               background:transparent;
               display:block;
           }
       }

       // search list element

              }

   }
}
0

Problem jest związany z brakiem !DOCTYPE. W poprzednim pliku tego nie miałem i wszystko pięknie działało, gdy dodałem to się rozjeżdżają niektóre elementy.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0