Skrypt pokazujący inne dane w zależności na której podstronie jest użytkownik

0

Cześć.

Czy można stworzyć kod, który wybiera dane do wyświetlenia (a nawet inny kod js) w zależności od strony, na której jest użytkownik?

np. .../a.html --> kod a
.../b.html --> kod b
itd

Wiem że wydaje sie to dziwne, ale potrzebuję tego kodu do widgeta w Wordpressie, którego przecież nie da się zmienić w zależności od strony.

dziękuję za wszelką pomoc, chociaż wolałbym gotowce, bo uczyć się js nie zamierzam.

0

No, odpowiednio zmodyfikuj zawartość ../a.html oraz ../b.html?

0
tbruk napisał(a):

dziękuję za wszelką pomoc, chociaż wolałbym gotowce, bo uczyć się js nie zamierzam.

za takie podejście to zazwyczaj się wykopuje posty do kosza, gotowce w dziale "ogłoszenia drobne" za opłatą, nie jesteśmy na niczyje usługi

a problem jest banalny, ale niezbyt dużo szczegółów podałeś. jakiś fragment kodu czy coś?

skrypty dołączasz pisząc
<script src="a.js"></script>
więc w pliku b po prostu zmieniasz a.js na b.js

chyba, że to jakaś większa filozofia, której nie wyjaśniłeś

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1