odtwarzacz mp3

0

Wiem że było kilka tematów na forach roznych
tylko że żaden nic tam ciekawego nie było...
A więc tak (wiem nie zaczyna się zdania od a
więc ;D) co do javascript od niedawna
zacząłem go poznawać ciekawy język no ale
nie o tym teraz chciałbym na swojej stronie
wstawić odtwarzacz mp3 nic szczególnego
pliki mp3 znajdowały by się na serwerze i po
wejściu na stronę i gra muzyka
Zna ktoś tuorial lub jakiś kod ? albo ktoś ma
coś takiego i się podzieli ?

1

W
HTML
5
istnieje
znacznik
audio;
możesz
spróbować
go
wykorzystać
do
tego
celu.
Tutaj
także
jest
coś
ciekawego:
http://jplayer.org/

0

ma ktoś coś jeszcze jakiś kod czy coś ?

1

user image

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0