Odtwarzacz mp3 playlista

0

czesc czy da sie zrobic playliste w delphi chodzi mi o playlistę do odtwarzacza :D

0

Nie rozumiem? Jaką playlistę chodzi o utworzenie pliku playlisty? Jeżeli tak to w jakim formacie?

0

nie nie chodzi mi o plik playlisty tylko pod odtwarzaczem bedzie lista muzyk które tam przniose z pulpitu i upuszcze :P dajmy stawie jakas liste i w tej liscie beda dajmy z 3,4 piosenki i po kliknieciu w jakas ona automatycznie sie odtworzy w playerze :D

3

da się

0

Tak, w Delphi da się stworzyć playlistę. :D

chodzi mi o playlistę do odtwarzacza

A są inne ?

0

a podacie kod do takiej playlisty lub link do jakiegos tuta jak zrobic playlistę :D Będę bardzo wdzięczna ;*

1
kinia16 napisał(a)

a podacie kod do jakiegos tuta jak zrobic playlistę :D Będę bardzo wdzięczna ;*

Ależ proszę bardzo: http://4programmers.net/Delphi/Kompendium :D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0