Upload progressbar

0

Witam,

czy ktos zna jakies dobre rozwiazanie (bez zbednych komplikacji ze strony cgi, uruchamiania programow/skryptow innych niz php po stronie serwera). Pokazujacych postep upload'u pliku ?

Popatrzylem na kilka dostepnych i zadowalajaca (opera) dzialal tylko ten ( wersja platan)
http://www.sibsoft.net/upload_form_pro.html

Czy w ogole da sie to rozwiazac w oparciu o samo PHP ?

0

O samo php nie, bo skrypt wykonuje się dopiero jak zostanie przesłany cały nagłówek, czyli cały plik.

Dlatego jedynym rozwiązaniem jest jakaś aplikacja client-side (JS, java, flash, etc).

0

czytaj perl. Jest MNÓSTWO takich rzeczy w oparciu o PERL.

0

Radius: Ale autor sobie nie życzy sobie nic poza PHP ;)

0

Myslalem o tym, by jeden skrypt wysylal, a drugi sprawdzal ile pliku w temp'ie jest. Jednak jak dorwac sie do tempa (dostepny jest po skonczeniu przesylania)?!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0